Thursday, 30 January 2014

Cara Menghilangkan Jerawat : Sabun Al Razi

Assalamualaikum w.b.t,

Bulan January dah pun tiba di penghujungnya. Namun entry pertama ni seakan2 malu2 pulak nak muncul dalam blog ni. Hehe...Saya nak kongsi produk pencuci muka yang sangat bagus dan berkesan untuk menghilangkan jerawat. Katanye 'Jerawat hilang dalam masa 3 hari' dengan penggunaan yang betul. Apa2 pun kita hanya berusaha, Allah jua penentu segala. Insyaa Allah....Siapa taknak cantik kan? :)

Okay kita pergi kepada info produk ni dulu. Mesti anda tertanya2 apa benda laa sabun ni kan. Sabun ni di rumus khas dengan herba2 semulajadi yang turun temurun digunakan untuk mencantikkan kulit wajah kita. Ramuannya adalah :

1. ALOE VERA/LIDAH BUAYA -> boleh merawat parut jerawat,bekas luka dan mengurangi keradangan kulit muka,ia juga digunakan sebagai rawatan untuk kulit yang terbakar sinaran matahari

2. TEA TREE OIL -> untuk mengatasi kulit berjerawat. Kandungan anti bakterianya efektif untuk mengecutkan jerawat yang meradang. 

3. OLIVE OIL -> membantu pengelupasan sel-sel kulit mati,
pemakaian minyak zaitun pada tubuh juga membuat kulit .

4. EXTRAK TIMUN -> Baik untuk kulit kering, kulit yang terbakar sinar matahari, kandungan vitaminnya yang tinggi serta melembapkan kulit 
kandungan mineral sangat membantu mengatasi kekeringan kulit.

5. EXTRAK Vitamin C -> mampu menyegarkan kulit serta memutihkan wajah secara semulajadi

6. EXTRAK BAWANG PUTIH -> merawat jerawat batu paling berkesan serta Melembutkan kulit wajah

7. EXTRAK SERAI -> manfaat serai merupakan rawatan paling berkesan untuk membunuh 99% kuman di kulit muka

Antara ramuan ni yang memang saya tahu, aloe vera tu mmg bagus untuk wajah. Dulu masa bujang rajin tempek aloe vera kat muka nak bg parut dan jerawat hilang. Hehe...

Sabun AL-Razi ini dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih boleh merawat :

1. Jerawat/Jerawat Batu
2. Blackhead/whitehead
3. Parut jerawat & cela
4. Pori-pori terbuka
5. Jeragat
6. Mencerahkan bahagian muka & badan
7. Meratakan tona kulit muka
8. Mengurangkan kedutan
9. Mengawal minyak berlebihan
10. Memberi kelembapan kulit
11. Membuang parut kecil seperti sel kulit mati 
12. Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

Saya dah pakai produk ni. Memang berkesan! Jerawat cepat keluar dan cepat kecut. Parut pun semakin pudar. 

Sabun Al Razi
Nak tengok testimoni boleh klik kat SINI

Sekarang ni tengah promosi. 

Harga asal RM63

Harga Promosi :

 1kotak – RM49 (Semenanjung) - 

 1kotak – RM55 (Sabah Sarawak) 

*Free Postage

Kalau nak boleh SMS/Whats App 019 620 1757

atau untuk pertanyaan boleh email ke natrahmyahaya@gmail.com
 

Blogroll

SUKA ENTRY DI SINI